GPS STREET ФОРУМ
БГ ФОРУМ ЗА GPS НАВИГАЦИЯ
![]() |
|
|
Опции за Темата | Визуализация |
|
|
|||
|
|||
|
Karta Na Garmin Za Kamion
Zdraveite,nqkoi moje li da mi dade karta za garmin za kamion,za6toto moqta stava samo za kola i me zabutva v nqkakvi mnogo tqsni ulici.Mnogo vi blagodarq predvaritelno
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
na men mi trjabva karta za kamion .za garmin mobile pc
|
|
|
|||
|
|||
|
na magistralata mi pokazva 130 km a trjabva 90km. na glaven pat 70 a to mi pokazva 90km.nabutva me v ulici kadeto ne se vliza s kamion
|
|
|
|||
|
|||
|
Подробни GPS Навигационни карти за Гармин,Нокиа,Kenwood и за лаптопи
Инсталираме, продаваме подробни GPS навигационни карти за 2010 година на цяла Европа за Garmin GPS,Kenwood вградени GPS навигации, Nokia GSM с подръжка на GPS и за Лаптопи с Bluetooth receiver! ! ! Турция, Гърция, Сърбия, Босна и Херцеговина, Македония, Румъния, Унгария, Словакия, Чехия, Словения, Хърватско, Полша, Черна Гора, България и цяла западна европа включваща 34 държави. На конкурентни цени! ! !
За да бъде точен навигатора ви е необходимо да се обновяват картите му, за да показва новите пътища и нови обекти който са добавени в новите карти в противен случай GPS-a няма да навигира точно и ще ви обърква.Това става чрез закупуване на обновленията. За връзка: 0877432129 / 089682850 Skype: marian_mim http://www.gps-garmin.hit.bg |
![]() |
«
Предишна Тема
|
Следваща Тема
»
| Опции за Темата | |
| Визуализация | |
|
|

Линейна